Hjertestarter

På siden kan du som beboer få bragt meddelelser, salg osv. Henvendelse til formanden

HJERTESTARTER


Rødekro Andelsboligforening har fået den første hjertestarter, den er blevet monteret på Birkeparken ved fælleshuset i Rødekro.

Formanden for Rødekro Andelsboligforening – Hans Chr. Nielsen – synes det var en god idé at få opsat en hjertestarter, og håber ikke det er den sidste af slagsen i boligforeningen, men det er op til de forskellige afdelinger i boligforeningen. Det er op til et afdelingsmøde i hver afdeling at tage stilling til det.

Nu er hjertestarteren opsat, men en hjertestarter som hænger på vægen er jo ikke til meget gavn, hvis ikke der også er folk som har lyst til at bringe den ud til en person som er i en situation at der er brug for en hjertestarter.

Derfor søger afdelingsbestyrelsen beboere som vil være med til at hjælpe med at bringe hjertestarteren ud hvor der er en person som har hjertestop, for her er det minutter som gør at en hjertestarter kan gøre udfaldet af et hjertestop til et fremtidig godt liv.

Der er i afdelingen 94 boliger, der skal bruges 5-6 personer der har lyst til at hjælpe ved hjertestop, du bliver ikke bare smidt ud i det og må klare dig selv, de personer som har lyst, kommer på et kursus for at blive klædt på til opgaven.

Som ung føler alle sig udødeligt, det kan formanden selv skrive under på, men pludselig kom et hjerteproblem snigende, efter en blodprop i hjertet, et hurtig reaktion fra ambulance og læger, en tur med helikopter til Odense, tænker man lidt mere på hvad der kan ske.

Det var kun en blodprop i hjertet som gik godt, men når der er hjertestop er tiden mere knap, her er det vi som naboer, og beboere i en afdeling skal stå sammen og tilbyde vor hjælp som hjerteløber, en hjælp som kan betyde forskel på liv eller død.

Se nærmere på www. Hjertestarter.dk redder liv

Rødekro Andelsboligforening afdeling12 Birkeparken, besluttede i maj måned i år efter at der var indkommet et forslag fra en beboer til afdelingsmødet om at få en hjertestarter monteret ved fælleshuset, fordi de nærmeste hjertestartere var langt væk, vi håber ved at få en hjertestarter tættere på, at vi er dækket godt ind, og også de omkringliggende parcelhuse i kvarteret også kan få gavn af en hjertestarter.

En hjertestarter er som en brandforsikring, vi håber den ikke kommer i brug.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 13:20

Hej Betina
Vil du kontakte vor kontor på 74662370, det er dem som står for udlejningen
hilsen
Hans Chr. nielsen

29.07 | 13:18

Hej Britt
Vil du kontakte vor administration på tlf. 74662370, det er kontoret som står for udlejningen
Hilsen
Hans Chr. Nielsen

28.07 | 18:13

Hej er det muligt at leje fælleshuset fra torsdag d 26/8 kl 18 til d 28/8 kl 12
Vi bor Bøgeparken

14.03 | 15:21

Svend Lykke Andersen Tak for din kommentar på hjemmesiden, det er jo beboerne som i sidste ende på afdelingsmødet bestemmer om vi har gjort arbejdet godt nok.