Nyhedsbrev 2016

Nyhedsbrev 2016

Nyhedsbrev juni/juli 2016

Aabenraa Fjernvarme

Der meddeles fra Aabenraa Fjernvarme at der onsdag den 6. juli, er lukket for varmen fra kl. 8.00 til kl. 16.00 på grund af reparation. Det betydes jo også at der ikke er varmt  badevand .

Facebook siden ” Os der bor på Birkeparken”

Der har på siden været en del om hækklipning, og om den max. højde vore hække kan være her i Birkeparken. Det er en beslutning beboerne har truffet på et ordinære afdelingsmøde den  26.4.2011, her var der 62 stemmer til rådighed, af dem stemte 51 for en hegnshøjde på 1.60 m.

Det er jo sådan, at det er dem som møder op, der beslutter hvad der skal ske i afdelingen.

Der er personer som uden tilladelse fra boligforeningens ansatte bruger deres navne på de sociale medier, dette er i strid med persondataloven, og vil fremover blive anmeldt.

Hjemmesiden.  www.afd12birkeparken.dk

Når vi læser de kommentarer som skrives på facebooksiden, ser det ud til at der er mange som ikke kender de regler som er gældende her hos os.

Vi har for mange år siden oprettet en hjemmeside som kan findes både hvis man bruger boligforeningens hjemmeside, og går ind under afd. 12, hvor der er en link til hjemmesiden, eller går direkte ind på www.afd12birkeparken.dk her kan findes de oplysninger i mangler og spørger om på Facebook.

Der bruges mange timer på at holde den ajour, er det bare spildt tid vi bruger?

Vi har nu forsøgt at gøre det lettere at finde de beslutninger som er taget på afdelingsmøderne.

Der er oprettet en knap med teksten ”Beslutninger i afd” her kan i år for år finde samtlige beslutningen tilbage til 2005.

Robotklipper

Vi har i uge 25 fået vor robotklipper udstyret med en større batteri, så den nu kan klippe både stykket ved krolfbane og stykket omkring fælleshuset. Det betyder at den skal krydse vejen for at fortsætte ved fælleshuset.

Der bliver ikke opsat skilt med krydsende robotklipper, da vi ikke vil skilte med at her kører en robotklipper. Pas godt på den når, i kører forbi, den kikker sig ikke for om der kommer nogen, den kører bare over.

Hilsen og god sommer

Afdelingsbestyrelsen

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 13:20

Hej Betina
Vil du kontakte vor kontor på 74662370, det er dem som står for udlejningen
hilsen
Hans Chr. nielsen

29.07 | 13:18

Hej Britt
Vil du kontakte vor administration på tlf. 74662370, det er kontoret som står for udlejningen
Hilsen
Hans Chr. Nielsen

28.07 | 18:13

Hej er det muligt at leje fælleshuset fra torsdag d 26/8 kl 18 til d 28/8 kl 12
Vi bor Bøgeparken

14.03 | 15:21

Svend Lykke Andersen Tak for din kommentar på hjemmesiden, det er jo beboerne som i sidste ende på afdelingsmødet bestemmer om vi har gjort arbejdet godt nok.